ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст "Слідство.Інфо" Василь Бідун долучився до лав ЗСУ

15.02.2023, 10:31
Фото - Facebook-сторінка Василя Бідуна
Фото - Facebook-сторінка Василя Бідуна

Журналіст "Слідство.Інфо" Василь Бідун повідомив, що йде із проєкта, оскільки долучився до лав ЗСУ.

"Я йду зі "Слідства.Інфо". Пригадую, як понад чотири роки тому вперше отримав змогу попрацювати у цій команді. В ролі стажера. Це був величезний виклик для мене. Я захоплювався роботою команди задовго до того, як туди потрапив. І навіть мріяти не міг, що колись зможу стати її частиною. Не буду тут описувати всі успіхи й невдачі, які мене супроводжували. Хай це залишиться між мною і тими людьми, які в цей період були поруч. Але головне: за всі роки на "Слідстві" я ніколи не сумнівався, що перебуваю в правильному місці", - написав журналіст.

Він зазначив, що після 24 лютого команда сфокусувалася на розслідуваннях про російських воєнних злочинців. І з того часу зробила понад сотню матеріалів на воєнну тематику.

"Своїм професійним обов‘язком я вважав розповідати про злочини окупантів, аби, зрештою, офіційне слідство могло притягнути їх до відповілальності. А що тепер? Тепер я буду продовжувати протистояти загарбникам, але вже у складі ЗСУ. Дякую за увагу. Слава Україні!", - додав Василь Бідун.

Як повідомляв ІМІ, представник Інституту масової інформації в Сумській області Олексій Захарченко долучився до лав Збройних сил України.

Liked the article?
Help us be even more cool!