ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст про атаку дронів: Квартира зазнала масштабних руйнувань, жити в ній неможливо

Фото – скриншот з ефіру ICTV
Фото – скриншот з ефіру ICTV

Ведучий “Фактів ICTV” та телемарафону “Єдині новини” Андрій Ковальський повідомив, що його квартира після атаки дрона зазнала масштабних руйнувань, жити в ній неможливо. Але радіє, що вся його родина жива.

Про це він розповів 22 грудня в ефірі телемарафону.

“Я нормально, я тримаюсь, я не плачу, я вдячний, що ми живі”, – сказав він і додав, що переживає, щоб його дітям не знадобилася психологічна допомога.

В момент вибуху вони всі були у квартирі. Після вибуху дітей відвели до бабусі, яка живе в їхньому ж будинку.

“Діти дуже налякані, вони всю ніч провели у своєї бабусі. Вранці ми їх відправили до школи. Вдаємо, що нічого не сталося. Діти налякані, всю ніч не могли нормально спати. Я сподіваюсь, що для них це минеться безслідно, тому що вранці ми навіть не заводили їх до квартири, щоб вони не бачили цього жахіття: перевернуту ялинку, вибиті вікна, шматки цегли, обпалену стелю”, – розповів ведучий.

Хоча квартира зазнала масштабних руйнувань, Ковальський сподівається, що її можна буде відновити.

“Руйнування масштабні, але не критичні для структури будинку. Епіцентр вибуху прийшовся трішки вище – квартирою, двома поверхами вище. Але все це лахміття згори посипалося до мене, в мене немає жодного вцілілого вікна, всі вибиті. Руйнування масштабні, але відновити це можна. Потрібен час і гроші. Найголовніше, що всі живі. Я тішуся, що мені треба буде бігати будівельними магазинами, а не в  лікарню”, – сказав він.

Також ведучий розповів, що зараз він дає свідчення компетентним органам, надає доступ до свого приміщення.

“Зараз триває процедура. Ми даємо свідчення компетентним органам, доступ до нашого приміщення, щоб вони подивилися масштаби, а потім, коли буде оформлена паперова тяганина, ми займемося тим, щоб вставити вікна, тому що жити в ній неможливо. Сподіваюсь, що допомога таки прийде”, – сказав Андрій.

Ведучий розповів, що отримав багато слів підтримки, і подякував усім за моральну підтримку.

Як повідомляв ІМІ, під час атаки по Києву ввечері 21 грудня російський дрон зруйнував квартиру ведучого “Факти.Спорт” та телемарафону “Єдині новини” Андрія Ковальського. Сам Андрій та його родина живі, але квартира постраждала.

Допомогти Андрію та його родині відновити його житло можна за реквізитами картки: 5375 4112 1062 3422.

Liked the article?
Help us be even more cool!