ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст Олексій Братущак вирішив щомісячно донатити на медіа з білого списку ІМІ

06.10.2022, 12:46
Фото – Олексій Братущак
Фото – Олексій Братущак

Журналіст Олексій Братущак, який зараз служить у лавах ЗСУ, вирішив щомісяця фінансувати медіа, які ввійшли до Списку найякісніших і відповідальних онлайн-медіа ІМІ.

Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці.

"Про донати. У тренді донатити на ЗСУ. Я на службу доначу свій час. Грошима хочу підтримати колишню професію. Бо нам важливо не лише перемогти у війні, а й залишитися демократичною країною. І велику роль тут грають незалежні медіа. Обрав ті, які ввійшли до Білого списку ІМІ. Це найдостойніші поміж найпопулярніших онлайн-медіа, бо мають найвищий рівень дотримання професійних стандартів", – написав він.

За його словами, щомісячно від нього отримуватимуть "невеличкий донат" hromadske, "Ліга", "Українська правда", "Дзеркало тижня", НВ і "Бабель". 

"Багатьох у цих редакціях знаю особисто, з багатьма пощастило попрацювати разом. Пишаюся, що колишні колеги продовжують тримати інформаційний фронт. Ну й ІМІ також летить донат, щоб згадували незлим тихим словом). Може ще якось попрацюємо", – зазначив Олексій Братущак.

Нагадаємо, до Списку найякісніших і відповідальних онлайн-медіа, який підготували експерти ІМІ на основі моніторингових досліджень, увійшли такі редакції: Суспільне, Громадське, "Ліга", "Українська правда", Укрінформ, Радіо Свобода, "Дзеркало тижня", НВ, та "Бабель".

У серпні журналіст Олексій Братущак мобілізувався до Збройних сил України.

Liked the article?
Help us be even more cool!