ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст Олексій Братущак приєднається до Збройних сил України

12.08.2022, 09:16
Фото – Олексій Братущак
Фото – Олексій Братущак

Журналіст Олексій Братущак приєднається до Збройних сил України. Про це він сам  повідомив на своїй сторінці у фейсбуці. Журналіст написав про свою мобілізацію коротко: "Мобілізувався. Солдат Братущак. Честь маю!"

Олексій Братущак приєднався до ІМІ як медіаексперт у 2019 році.

Із 2020-го він почав також працювати журналістом hromadske. До цього Братущак працював журналістом каналу ZIK, звідки звільнився на знак протесту проти цензури власників, також працював на 5 каналі, був політичним кореспондентом "Української правди".

Головна редакторка hromadske Євгенія Моторевська повідомила, що видання відкриває вакансію журналіста. Зокрема, вона написала:

"Олексій – боєць. До сьогоднішнього дня – інформаційного фронту.  Зовсім скоро – Збройних Сил України. Від початку повномасштабної війни Олексій Братущак працював на передовій. Був на тих позиціях, куди зазвичай не могли потрапити інші журналісти. Захоплювався нашим військом і привозив історії, які збирали (і продовжують збирати) мільйонні перегляди. Вже зовсім скоро Льоша і сам приєднається до лав ЗСУ. Я впевнена, що солдат з нього вийде не гірший, ніж журналіст".

Liked the article?
Help us be even more cool!