ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст Fox News розповів про поранення, які отримав після обстрілу росіян

09.04.2022, 13:09
Фото – Бенджамін Голл
Фото – Бенджамін Голл

Кореспондент американського телеканалу Fox News Бенджамін Голл, який був поранений в Україні внаслідок російського обстрілу, отримав серйозні тілесні ушкодження. Про це журналіст написав у твіттері, повідомляє Reuters.

“У підсумку я втратив частину ноги з одного боку і стопу з іншого. Одну руку лікують, одне око більше не працює, і мій слух дуже постраждав”, – написав Голл у твіттері та опублікував фото з лікарні.

“Але в загалом я дуже щасливий бути тут – і люди, завдяки яким я тут, неймовірні!” – написав Голл.

Також він віддав шану двом загиблим колегам з Fox News – оператору П’єру Закжевскі та українській журналістці Олександрі Кувшиновій. З ними він їхав разом в автомобілі, коли під Києвом їх обстріляли російські війська. Оператор та журналістка були вбиті.

Як повідомляв ІМІ, 14 березня, стало відомо, що кореспондент Fox News Бенджамін Голл був поранений у ноги під час підготовки репортажу під Києвом.

14 березня під час артилерійського обстрілу російських військ у селі Горенка Київської області загинули П'єр Закжевскі, оператор телеканалу Fox News, громадянин Ірландії, та українська фіксерка, журналістка Олександра Кувшинова.

Liked the article?
Help us be even more cool!