ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст черкаського видання "Кропива" заявив про погрози після публікації матеріалу

12.03.2018, 13:16
Фото - faktor.te.ua

Журналіст черкаського інтернет-видання “Кропива” Олександр Безпрозванний повідомив, що отримав 9 березня на мобільний телефон повідомлення з погрозами від голови громадської ради при Черкаській обласній держадміністрації Євгенія Глєбова. Про це він розповів ІМІ.

За словами журналіста, смс з погрозами він отримав після того, як Євгеній Глєбов був згаданий в одному з його матеріалів за 6 березня 2018 року “Активісти” опального нардепа радіють криміналу еколога”.

“За кілька днів після публікації, яка стосувалася конфлікту між колишнім головою Держекоінспекції області та групою громадських активістів на чолі з Глєбовим, від останнього надійшли смс, які носили ознаки погроз. Зокрема, Євгеній Глєбов, будучи головою громадської ради при Черкаській ОДА, в смс-повідомленні, використовуючи нецензурну лексику, обізвавши мене мразью та сепаром, який розхитує стабільність в державі, повідомив, щоб я не з’являвся на офіційні заходи, які будуть в Черкаській ОДА, в противному разі він особисто буде мене “гнати в шию”, - розповів Олександр Безпрозванний.

“Гнида ты, Безпрозванный! Продался за несколько тысяч гривен. Ты палец о палец в жизни не ударил, тяжелее х** ничего не держал, но берешься поливать грязью человека, который много сделал для Черкасс. В ОДА, на комиссиях либо на других публичных мероприятиях, где увижу, что буду гнать тебя в шею! Ты из внутри подрываешь стабильность страны своими продажными постами, ты хоть это понимаешь?! Мразь и сепар!” - йдеться у смс, що надійшла на телефон.

До поліції журналіст вирішив не звертатися.

             Фото - Фейсбук Олександра Безпрозванного

Як повідомляв ІМІ, у січні 2018 року стало відомо, що Черкаський відділ поліції ГУНП в області відкрив стосовно журналіста місцевого інтернет-видання “Кропива” Олександра Безпрозванного кримінальне провадження після публікацій про статки заступника начальника відділу управління прокуратури Черкаської області Олександра Кожушка. Провадження відкрито за заявою Кожушка, який вважає, що журналіст поширив конфіденційну інформацію щодо нього.

Liked the article?
Help us be even more cool!