ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зеленський журналістам: Наступного разу підготуйте формат пресконференції

20.05.2020, 11:02
Фото – rbc.ua
Фото – rbc.ua

Президент України Володимир Зеленський пропонує журналістам на наступну пресконференцію підготувати пропозиції щодо формату, який би дозволив брати участь у ній усім охочим, повідомляє "Українська правда".

"Хочу домовитися, що, як у спорті, матч відбудеться при будь-якій погоді: нашу пресконференцію чи пресдіалог, навіть якщо піде дощ, будемо продовжувати.

Мені сказали сьогодні зранку, що є якісь питання, що не всіх журналістів зареєстрували. Я знаю, що це дуже важливо для журналістів. Я готовий відповідати на будь-які питання, але ви знаєте, що в нас у країні близько 40 тисяч журналістів. Тому наступного разу на нашу пресконференцію ми чекаємо від журналістської спільноти: підготуйте нам пропозицію, як я можу спілкуватися з усіма журналістами, – формат пресконференції". – сказав Зеленський.

Як повідомляв ІМІ, на пресконференцію Володимира Зеленського 20 травня не акредитували знімальні групи щонайменше двох каналів – UMN (skrypin. ua) та "Настоящее время" – та журналістів п’яти видань: "Український тиждень", "Букви", Delo.ua, "Бабель", "Главком", а також авторку проєкту "Соромно" Яніну Соколову.

Liked the article?
Help us be even more cool!