ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зеленський вибачився перед журналістами, що прийшов на пресконференцію неголеним

19.11.2019, 14:51
Фото – president.gov.ua
Фото – president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський вибачився перед журналістами, що неголений. Свою неголеність він пояснив забобонами і пообіцяв привести себе до ладу після повернення до України захоплених восени минулого року Російською Федерацією військових суден.

Про це він сказав 19 листопада на спільній з Прем'єр-міністром Чехії пресконференції в Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Я хочу вибачитися, що неголений. Це не просто так. У нас є таке українське слово... – “забобони”. Суто українське слово, дуже класне слово, я дуже люблю. Такий є “забобон”. Знаєте: зараз я чекаю на кораблі – кораблі повернуться, тоді поголюся”, – сказав Зеленський.

Нагадаємо, 18 листопада Росія передала Україні захоплені майже рік тому з застосуванням зброї в міжнародних водах біля Керченської протоки українські кораблі. Росія захопила кораблі з екіпажами, коли ті прямували з Одеси до Маріуполя. 

24 захоплені в полон українські військові провели в російському СІЗО 10 місяців. Вони повернулися додому трохи раніше, ніж кораблі, – але завдяки обміну, а не за рішенням Міжнародного трибуналу з морського права. Іще в травні цей трибунал наказав Росії повернути і моряків, і кораблі негайно, повідомляє Радіо Свобода.

Liked the article?
Help us be even more cool!