ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зеленський сподівається на максимально швидке розслідування підпалу авто "Схем"

17.08.2020, 11:00
Фото – "Детектор медіа"
Фото – "Детектор медіа"

Президент України Володимир Зеленський сподівається на максимально швидке розслідування підпалу авто “Схем”. Про це він написав у своєму Telegram-каналі, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“У грудні 2014-го неподалік палацу "Україна" невідомі спалили моє авто. Поліції знадобилося два місяці, щоб знайти та затримати злочинців. Сподіваюся, що й цього разу правоохоронні органи максимально швидко знайдуть та притягнуть до відповідальності зловмисників, які підпалили авто програми “Схеми”, – написав Зеленський. 

Як повідомляв ІМІ, 17 серпня в Броварах (Київська область) невідомі підпалили автомобіль програми журналістських розслідувань “Схеми”, який належить водієві програми – учаснику знімальної групи Борису Мазуру. 

Головна редакторка програми Наталка Седлецька наголосила, що підпал пов’язаний саме з професійною журналістською діяльністю “Схем”, “яка комусь дуже не подобається”.

Поліція Київщини розпочала кримінальне провадження за фактом пожежі автомобіля водія “Схем”. Подію кваліфіковано як умисне знищення майна.

Liked the article?
Help us be even more cool!