ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зеленський сказав, що через Ткача не має в Києві місця, де може відпочити

26.11.2021, 17:00
Фото – фейсбук Sevgil Hayretdın Qızı Musaieva
Фото – фейсбук Sevgil Hayretdın Qızı Musaieva

Президент України Володимир Зеленський під час пресмарафону поскаржився, що через роботу журналістів у Києві вже немає місця, де глава держави міг би відпочити.

Так Зеленський прокоментував розслідування журналіста “Української правди” Михайла Ткача про гучне святкування ювілею голови ОП Андрія Єрмака в державній резиденції в Гуті, повідомляє “Детектор медіа”.

“Я маю повне право іноді відпочивати. Завдяки вам у мене більше немає місця в Києві, де я можу відпочивати. Це неправильно. Я жива людина і маю право, Михайле. Завдяки вам ніхто з моїх дітей не може бути без охорони. Мої діти майже нічого ніде не святкують”, – сказав Зеленський.

Як повідомляв ІМІ, раніше президент Володимир Зеленський під час пресмарафону звинуватив головного редактора “Цензор.нет” Юрія Бутусова в смертях на Донбасі через публікацію відео з дроном Bayraktar. Журналіст звинуватив Зеленського в брехні.

Також Зеленський вважає, що ситуація всередині країни “розхитується також завдяки” програмі журналіста Савіка Шустера на каналі “Україна”.

Liked the article?
Help us be even more cool!