ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зеленський про телемарафон: Один із ключових етапів в історії незламності держави

Фото – president.gov.ua
Фото – president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський вважає телемарафон “Єдині новини” одним із ключових етапів в історії незламності України. 

Про це він сказав 16 листопада під час онлайн-зустрічі з представниками медіа, що залучені до телемарафону, яка відбулася з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку, повідомляється на сайті глави держави.

“Вважаю, що “Єдині новини” є одним із ключових проєктів, які ви створили, і одним із ключових етапів в історії незламності нашої держави, одним із ключових чинників деокупації територій, які були захоплені з початку повномасштабного вторгнення РФ. Ви допомогли людям об’єднатися – своїм об’єднанням, своєю роботою”, – сказав він.

Також Зеленський зазначив, що медіа сьогодні чи не найбільше впливають на єдність суспільства. За його словами, медіа дають можливості для відкритого діалогу з громадянами та відповідального обговорення проблемних питань, які нині турбують людей.

Фото president.gov.ua

Крім того, президент відзначив важливість якнайбільшого поширення у світі інформації про успіхи України в цій війні та історій про героїзм і боротьбу українців за свою свободу.

Під час зустрічі порушувалося питання складнощів у роботі кореспондентів на фронті. Президент обговорив із журналістами можливі формати роботи, які дали б змогу максимально висвітлювати ситуацію на полі бою та водночас відповідали б застереженням щодо безпеки та непоширення чутливої інформації.

“Я дуже зацікавлений у вашій роботі. Тому що вважаю: єдине, що може сьогодні пробити завісу новин із Близького Сходу, що може зацікавити світ, – це демонстрація того, що в нас відбувається на полі бою. Бо це буде унікальний контент”, – сказав він.

Як повідомляв ІМІ, за даними опитування КМІС, за період із травня 2022 до жовтня 2023 року простежується зниження довіри до телемарафону “Єдині новини”. Соціологи зауважили, що хоча телемарафон зберігає позитивний баланс довіри-недовіри, але водночас із 69% до 48% стало менше тих, хто йому довіряє (і натомість із 12% до 39% стало більше тих, хто йому не довіряє).
Виконавчий директор КМІС Антон Грушецький, коментуючи результати опитування, зауважив, що “нинішня динаміка показує запит громадськості на переосмислення функціонування телемарафону”.

У вересні 2023 року Михайло Подоляк на медійному форумі “Редколегія. Саміт” заявив, що телемарафон “Єдині новини” переформатують.

Liked the article?
Help us be even more cool!