ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зеленський нагородив орденом директора інформагентства Українська Медіа Група Дмитра Дмитрієва

02.05.2023, 11:21
Фото – Преступности.НЕТ
Фото – Преступности.НЕТ

Президент України Володимир Зеленський нагородив орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня директора інформагентства Українська Медіа Група (інтернет-видання “Преступности.НЕТ” та NikLife) Дмитра Дмитрієва.

Відповідний указ №256/2023 опубліковано 1 травня на сайті глави держави, повідомляє Преступности.НЕТ.

Молодшого лейтенанта Дмитрієва нагороджено “за особисту мужність, виявлену в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку”.

Як зазначає видання, Дмитро Дмитрієв є командиром евакуаційно-рятувального підрозділу спеціального призначення Військово-Морських сил ЗСУ “Ангели”, який займається евакуацією з тимчасово окупованих територій України як військових, так і членів їхніх сімей. На рахунку спецпідрозділу декілька десятків успішних операцій, починаючи від Херсонського напрямку і закінчуючи Маріуполем.

У 2014 році Дмитро Дмитрієв був одним із засновників та заступником командира батальйону спецпризначення “Миколаїв” (більш відомий як “Святий Миколай”). У складі батальйону брав участь в антитерористичній операції з 2014 до 2016 року.

У 2018 році був нагороджений відзнакою Президента України за участь в антитерористичній операції.

Як повідомляв ІМІ, 7 квітня Президент України Володимир Зеленський нагородив орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня редактора інтернет-видання “Главком” Дмитра Шеремету, який з перших днів повномасштабного вторгнення Росії захищає незалежність України на передовій.

Liked the article?
Help us be even more cool!