ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Редактора "Главкома" Дмитра Шеремету, який воює на фронті, вдруге нагороджено орденом Богдана Хмельницького

11.04.2023, 13:00
Фото – Главком
Фото – Главком

Редактора інтернет-видання “Главком” Дмитра Шеремету, який з перших днів повномасштабного вторгнення Росії захищає незалежність України на передовій, нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня. 

Відповідний указ президент Володимир Зеленський підписав 7 квітня 2023 року.

Його нагороджено “за особисту мужність, виявлену в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку”.

Як повідомляє “Главком”, лейтенант Шеремета перебував у Бахмуті та на околицях міста три місяці. Зеленський нагородив захисника за успішне виконання бойових завдань у найгарячішій точці на фронті.

“Дякую за нагороду, однак хочу відзначити самовіддані дії своєї групи та всіх підрозділів, з якими випала честь працювати під Бахмутом. Особливо легендарного Героя України Адама (полковника Євгена Межевікіна), який для мене став більш ніж командиром”, – розповів Шеремета.

Як повідомляв ІМІ, 25 жовтня 2022 року президент Володимир Зеленський нагородив військовослужбовця, редактора інтернет-видання “Главком” Дмитра Шеремету орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Група лейтенанта Дмитра Шеремети успішно виконала бойове завдання на Донеччині та, зокрема, зуміла взяти в полон сімох окупантів, про що він розповів “Главкому”.

Liked the article?
Help us be even more cool!