ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Заступника голови Кіровоградської облради викликають до поліції через заяву Гордона

07.03.2019, 10:00
Фото – cbn.com.ua

Заступника голови Кіровоградської облради Ігоря Степуру викликають на 7 березня до поліції. Причиною для виклику стала заява журналіста Дмитра Гордона, у якій він зазначив, що Степура бажає його смерті. Про це Ігор Степура повідомив виданню CBN 5 березня.

“Я вважаю, що люди, які пропагують ті цінності, які пропагує Путін, – це є вороги. Тут вони вільно себе почувають, вважаючи, що демократія – це вседозволеність. Ні, я так не думаю. Правова держава і демократія – це в першу чергу захист держави від антидержавницької політики, від таких ворогів. Якщо держава цього не буде робити, це зроблять національно налаштовані її прихильники. Адже закони прямої дії ніхто не скасовував”, – сказав він.

Як повідомляв ІМІ, 4 березня засновник інтернет-проекту “Гордон” Дмитро Гордон заявив, що існує загроза його життю через його заяву про лідера Організації українських націоналістів Степана Бандеру. У відеозверненні Гордон розповів про заклики до його вбивства з боку членкині партії “Свобода” Ірини Фаріон та заступника голови Кіровоградської обласної ради Ігоря Степури.

Приводом для цього, за словами журналіста, стало його інтерв’ю виданню Politeka, в якому Гордон заявив, що не любить Бандеру, бо той “предтеча багатьох міжнаціональних проблем в Україні”.

Liked the article?
Help us be even more cool!