ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Заступник голови Нацполіції вимагає від Bihus.Info видалити його фото із сайту проєкту

24.02.2020, 15:53
Фото – Бігус.Інфо
Фото – Бігус.Інфо

Редакція Bihus.Info повідомляє, що заступник керівника Національної поліції Євген Коваль вимагає від них видалити його фотографії і повідомлення про те, що в журналістів викликає чимало питань ціла низка нерухомості вартістю в понад мільйон доларів, оформлена на його батьків. 

Про це йдеться в листі, який представник Євгена Коваля надіслав на адресу редакції, повідомляється на сайті Bihus.Info.

Ця інформація, відповідно до надісланого на адресу Bihus.Info листа, завдає поліцейському “значної моральної шкоди”.

“Поліцейський у своїй претензії зазначає, що все це “принижує його честь та гідність, порочить його ділову репутацію, створює відносно нього негативні судження з боку громадськості та дискредитує його як працівника правоохоронного органу”, – пише видання.

Також, зазначає Bihus.Info, Коваль вважає неправдивою інформацію про те, що він самочинно відкрив авто журналістів, узяв відеокамеру, що була в машині, і вимагав документи у водія.

Як повідомляв ІМІ, 20 лютого редакція Bihus.Info заявила, що поліція порушила кримінальне провадження і допитує їхніх журналістів через розслідування статків керівництва Національної поліції. Приводом для порушення кримінального провадження став інцидент від 13 лютого. Тоді журналісти приїхали на територію закритого житлового комплексу в Києві та помітили, як першого заступника голови Нацполіції Євгена Коваля вранці з-під будинку забирає водій на дорогому позашляховику. 

Журналістка в цей час перебувала за територією житлового комплексу в публічному місці і виконувала свої професійні обов’язки, повідомила редакція.

Liked the article?
Help us be even more cool!