ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Запрацював оновлений сайт ІМІ

17.07.2017, 12:12

Сьогодні, 17  липня, запрацював оновлений сайт Інституту масової інформації.

Ми намагалися зробити сайт зручним у користуванні та інтерактивним. Тепер вся інформація про ІМІ зібрана в одному розділі “Про нас” та систематизована - можна легко почитати про місію та цінності, історію, переглянути річні звіти та побачити в обличчя всю команду ІМІ.

Серед новинок на сайті: з’явився розділ “Інфографіка”, де ми збираємо всю інфографіку, щоб легше було простежити тенденції і точно нічого не загубити.

У розділі “Посібники” тепер доступні всі книжки, які написали експерти ІМІ, а також наші партнери. А всі дослідження джинси, гендеру, журналістських стандартів та інших аспектів діяльності ЗМІ зібрані у розділі “Дослідження”.

Інноваційною новинкою на сайті є інтерактивний графік основних порушень прав журналіста. Тепер можна прямо на головній сторінці бачити як змінюються основні порушення свободи слова помісячно протягом року.

У розділі “Блоги” можна почитати тексти всіх представників ІМІ в регіонах та ознайомитися з актуальними проблемами місцевої журналістики конкретної області.

Сподіваємось, що оновлений дизайн сайту став більш дружнім до користувача, пропонує простий та легкий спосіб пошуку інформації, яка може бути вам цікавою.

Ми працювали над сайтом декілька місяців і намагалися зробити його максимально зручним та будемо щиро вдячні, якщо будете повідомляти нам про найменші неточності на імейл [email protected].

Liked the article?
Help us be even more cool!