ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Запорізькі журналісти провели акцію протесту під час сесії міськради

30.10.2019, 16:15
Фото – Катерина Клочко / 061.ua
Фото – Катерина Клочко / 061.ua

Сьогодні, 30 жовтня, сесія Запорізької міської ради розпочалася з акції журналістів, які вимагали провести пресконференцію міського голови Володимира Буряка, повідомляє 061.ua.

На трибуні, за якою сидить Володимир Буряк, вони повісили плакат з написом: “Зеленський зміг 14 годин, а Буряк не зміг узагалі”. Поруч стояла табличка “Страшно відповісти на реальні питання містян?”. 

На балконі над сесійною залою редактор сайту “Цвяхи” повісив розтяжку “Мере! Досить ховатися від містян!”. Також на трибуні висів плакат, де Володимир Буряк був зображений у вигляді гнома Мовчуна з відомої казки, але його зняв заступник начальника Управління внутрішньої політики міськради.

Журналістка 061 і редакторка “Занози” прийшли в одязі з написом “Мер боїться журналістів”, на светрі редактора сайту “Акцент” написано: “Буряк, мовчання ягнятам не допомогло!”, а журналістка Запорізького центру розслідувань прийшла з гелловінським написом “Trick or ̶t̶r̶e̶a̶t̶ press conference”.

Як пише видання, Володимир Буряк навіть не звернув уваги на учасників протесту і так їм і не відповів.

Як повідомляв ІМІ, 3 вересня в Запоріжжі 15 онлайн-ЗМІ проігнорували пресконференцію першого заступника міського голови Сергія Мішка та до її початку вийшли на акцію протесту до стін міськради з вимогою провести пресконференцію міського голови Запоріжжя Володимира Буряка. Таку акцію місцеві онлайн-ЗМІ провели через чергову відмову міського голови від пресконференції для всіх медіа. 

Запорізьким журналістам, які 3 вересня вийшли на акцію протесту до стін міської ради з вимогою провести пресконференцію міського голови Запоріжжя Володимира Буряка та залишили звернення з вимогою про це в міськраді, відмовили в такій можливості.

Liked the article?
Help us be even more cool!