ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Захисник "Азовсталі" Дмитро "Орест" Козацький став фотографом проєкту про ветеранів

10.04.2023, 17:24
Фото – фб-сторінка Українського ветеранського фонду
Фото – фб-сторінка Українського ветеранського фонду

Український ветеранський фонд Мінветеранів за підтримки НАКО – Незалежної антикорупційної комісії в межах проєкту "Повага" запустив соціальну рекламу "Ветерани різні. Перемога одна".

Про це повідомила пресслужба Українського ветеранського фонду.

Соціальну рекламу вже відсьогодні можна побачити на вулицях.

"Фотограф проєкту – Дмитро "Орест" Козацький. Це його перший проєкт після російського полону. Разом з командою Українського ветеранського фонду Орест розробляв концепцію символічних сюжетів бордів. Кожен з них має те, що мусив чи мусила поставити на паузу через війну. Кожен має те, за що бореться сьогодні й що чи кого захищає. Проєкт покликаний нагадати про повагу, недискримінацію та рівність серед захисників і захисниць України, незважаючи на їхні стать, вік, етнічну приналежність чи сексуальну орієнтацію", – зазначили в УВФ.

Щодня протягом тижня автори проєкту розповідатимуть історії реальних героїв, які об’єднують навколо себе ветеранів. Учасниками фотопроєкту стали Ольга Бенда, Наріман Білялов, Олександр Будько, Єва Ройтер, Роман Кулик.

Як повідомляв ІМІ, Україна повернула 21 вересня з російського полону 215 українських захисників та захисниць. 108 з них – це бійці полку "Азов". Дмитро Козицький є одним зі звільнених з полону захисників Маріуполя.

У вересні Дмитро Козацький (Орест), ще перебуваючи в полоні, здобув перше та третє місця на International Photography Awards за серію фото "Світло переможе" з "Азовсталі".

У грудні 2022 року Дмитро Козацький з позивним повернувся на службу після курсу реабілітації.

Liked the article?
Help us be even more cool!