ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Загинув військовий фотограф Арсен Федосенко

На фронті 10 червня загинув капітан, фотограф Медіацентру Управління стратегічних комунікацій Збройних сил України Арсен Федосенко. Про це повідомляє СтратКом ЗСУ.

“Він фотографував воєнні злочини росіян і сам загинув під час російського воєнного злочину… Арсен завжди був там, де потрібно. В бліндажі, під обстрілами, він чекав віконця, нагоди зняти бойову роботу. Завжди вірний своєму фахові. Всі, хто згадує Арсена, кажуть, що він був душею: спільноти, підрозділу, українства. Це невимовна втрата”, – йдеться в повідомленні.

В Арсена залишилися дружина та двоє синів.

Арсен Федосенко загинув на Харківщині внаслідок важкого поранення від влучання КАБа, повідомив військовослужбовець Тарас Березовець.

 
Арсен Федосенко. Фото – фейсбук Taras Lozhenko

Арсен за освітою – художник-графік. Із 1996-го знімає. Працював у рекламі, багато років знімав концерти класичної музики, досліджував українське виноробство, робив художні фотовиставки, викладав дітям мову фотографії, повідомляє проєкт “Герої Свободи”.

До ЗСУ приєднався навесні 2022 року. 

Останній пост Арсен написав на своїй професійній фейсбук-сторінці 6 червня, вітаючи колег із Днем журналіста.

“Бути відкритим. Приймати й пропускати крізь себе чужий біль. Зберігати об'єктивність. Заслужити довіру співрозмовника. Пам‘ятати кожного, з ким спілкувався востаннє, і його мрії. Робити все, щоб ми знали героїв і не забули ворогів. З днем журналіста, шановні колеги!” – написав він.

За даними Інституту масової інформації, Арсен Федосенко став 82-м медійником, що загинув унаслідок повномасштабної російської агресії.

Арсен Федосенко. Фото – фейсбук Taras Lozhenko
Liked the article?
Help us be even more cool!