ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Загиблий на Донеччині співробітник пропагандистського телеканалу НТВ Кожин мав медаль за "військову операцію в Сирії"

Загиблий біля селища Гольмівське (Донецька область) співробітник російського пропагандистського телеканалу НТВ Валерій Кожин мав медаль від міністерства оборони РФ “Учаснику військової операції в Сирії”. Її йому вручили у 2018 році.

Про це йдеться в телеграм-каналі НТВ.

Також на телеканалі зазначили, що Кожин неодноразово приїздив на окуповані території Луганської та Донецької областей в Україні.

Фото – скрін з телеграм-каналу пропагандистського НТВ

Як повідомляв ІМІ, 13 червня 2024 року двоє співробітників російського пропагандистського телеканалу дістали поранення. Пізніше один з них помер у лікарні.

У коментарях до повідомлення про їхнє поранення інтернет-користувачі зауважили, що співробітники НТВ одягнені в камуфльований одяг. Отже, їх легко сплутати з військовими. Нагадаємо, людина, яка перебуває у військовій формі, розцінюється як комбатант, натомість журналісти маркують свій одяг наліпками “преса”.

Також нагадаємо, що, відповідно до українського законодавства, пункти пропуску на тій ділянці українсько-російському кордону, яка пролягає на окупованих територіях, не працюють. Також їх закрито в Криму. Потрапити легально на окуповані території можна лише з боку підконтрольної Україні території, маючи відповідний дозвіл. Російські діячі, які приїздять на окуповані території задля пропаганди або матеріально підтримки російської армії, такого дозволу не мають.

Liked the article?
Help us be even more cool!