ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

За пограбування машини журналіста грабіжника позбавили волі на п'ять років

26.10.2020, 10:14
Фото – dnepr.info
Фото – dnepr.info

Святошинський районний суд міста Києва призначив п'ять років позбавлення волі за пограбування машини журналіста інформаційного агентства УНІАН Костянтина Гончарова. 

Таке рішення суд ухвалив 19 жовтня, повідомляє “Судовий репортер” з посиланням на вирок.

16 вересня 2019 року журналіст Костянтин Гончаров привіз своїх дітей до школи, припаркувався і повів їх до навчального закладу. Коли він повернувся до автомобіля, то виявив, що з нього зникла сумка з документами, мобільним телефоном, диктофоном, службовими планшетом та ноутбуком. Журналіст викликав поліцію і повідомив про злочин.   

Під час розслідування поліцейські виявили, що планшет і ноутбук заклали в ломбард на паспорт самого Гончарова. На камерах відеоспостереження були зафіксовані два чоловіки, які принесли вкрадене майно. Того ж вечора їх затримали за підозрою в пограбуванні ще одного автомобіля. Під час обшуку їхньої машини були знайдені паспорт, картка платника податків, журналістське посвідчення і акредитація до Верховної Ради журналіста Гончарова. 

У суді чоловік провину не визнав і запевняв, що жодного стосунку до крадіжки не має. За його версією, він із сім’єю повертався з моря і на в’їзді до Києва купив у невідомого чоловіка східної зовнішності різні речі в портфелі та кульку. Ноутбук і планшет вони з братом потім заклали в ломбард, а особисті документи Гончарова планували повернути йому за винагороду. 

Проте суд визнав його провину доведеною і призначив йому п'ять років позбавлення волі. Раніше зловмисник уже був сім разів судимий за різноманітні корисливі злочини. 

Liked the article?
Help us be even more cool!