ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

За фактом нападу на журналістів 1+1 відкрито справу за 171 статтею

26.04.2018, 10:46

Бориспільська місцева прокуратура відкрила кримінальне провадження за  ч. 1 ст. 171 ("Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів") КК України за фактом нападу на журналістів телеканалу "1+1" під Києвом. Про це повідомляється на сайті прокуратури Київської області.

За даними прокуратури, інцидент стався 21 квітня в Бориспільському районі. Директор садового товариства перешкоджав журналістам каналу проводити зйомку.

Прокуратура відкрила провадження, оскільки Бориспільським ВП ГУ НП в Київській області, всупереч вимогам ч. 1 ст. 214 КПК України, відомості про вчинення кримінального правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань не були внесені та досудове розслідування не було розпочато.

Досудове розслідування триває та взято на особистий контроль керівництвом місцевої прокуратури.

Як повідомляв ІМІ, у приватному містечку Царське село під Києвом напали на журналістів програми “Гроші” каналу “1+1” під час спроби зняти будинок міністра фінансів Олександра Данилюка. Журналістам забороняли знімати маєток на телефон, намагалися відібрати відео та навіть спробували душити та збити позашляховиком оператора програми.

Liked the article?
Help us be even more cool!