ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

За фактом нападу на журналіста Vlasno.info відкрито справу за 171 статтею

30.08.2017, 11:24
фото - Vlasno.info

Слідчі Вінницького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 171 ККУ ("Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів") за фактом подій, які сталися у Вінниці 29 серпня у мікрорайоні Сабарів, внаслідок чого постраждав журналіст сайту Vlasno.info Богдан Новак. Про це повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Як зазначено у повідомленні, працівники поліції встановили усіх учасників подій та проводять першочергові слідчі та розшукові дії.

Раніше в поліції повідомляли, що 29 серпня близько 10 години до поліції почали надходити повідомлення про побиття жителів мікрорайону Сабарів, які протестують проти будівництва кладовища. Серед постраждалих - журналіст місцевого видання.

Поліція попередньо встановила, що між протестуючими та забудовником виникла суперечка, яка згодом переросла у бійку.

Станом на 14 годину, внаслідок подій тілесні ушкодження тримали 8 людей: один журналіст, п’ять мітингуючих та два працівника поліції.

Як повідомляв ІМІ, 29 серпня у Вінниці невідомі чоловіки побили журналіста сайту Vlasno.info Богдана Новака під час висвітлення протестів проти будівництва кладовища біля мікрорайону міста Сабарів.

Liked the article?
Help us be even more cool!