ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

З телеканалу Fox News звільнили редактора за висвітлення виборів президента

20.01.2021, 12:40
Фото – Fox News
Фото – Fox News

Двоє топкерівників американського телеканалу Fox News, прихильного до Дональда Трампа, залишили канал після рішення про визнання перемоги Джо Байдена в Арізоні в ніч президентських виборів у США. 

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на агентство АР.

Білл Семмон, старший віцепрезидент і головний редактор вашингтонського бюро Fox, оголосив співробітникам про свій вихід на пенсію 18 січня. Троє людей, які знають про внутрішні обговорення, сказали, Семмон стикався з критикою керівників мережі щодо висвітлення виборів.

19 січня в межах реструктуризації цифрових операцій з Fox News був звільнений політичний редактор Кріс Стайєрволт.

Рішення Fox News визнати перемогу Байдена в Арізоні застало зненацька провідні телеканали й розлютило Білий дім, який вважав такий крок передчасним. Fox News першим з телеканалів оголосив про перемогу Байдена в штаті, що в підсумку підтвердилося.

Стайєрволт, який працював з телеканалом із 2010 року, був одним з найпомітніших захисників визнання перемоги Байдена в Арізоні на тлі невдоволення президента Дональда Трампа і його прихильників. Стайєрволт не з'являвся в ефірі Fox із поствиборчого періоду.

І Семмон, Стайєрволт відмовилися коментувати ситуацію. 

У заяві Fox від 19 січня йдеться, що “після завершення виборчого циклу 2020 року Fox News Digital перебудувала свій бізнес і структуру звітності, щоб відповідати вимогам цієї нової епохи”.

За словами людини, знайомої зі змінами на телеканалі, майже 20 осіб втратили роботу внаслідок реструктуризації.

Байден виграв в Арізоні з перевагою в 10 475 голосів з майже 3,4 мільйона відданих голосів виборців.

Рішення щодо Арізони розлютило багатьох шанувальників Fox News Channel,  які є фанатами Дональда Трампа.  Після цього рейтинги телеканалу впали.

Liked the article?
Help us be even more cool!