ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Із 2 червня журналістів пускатимуть до парламентської ложі преси – спікер

18.05.2020, 13:27
Фото – uareview.com
Фото – uareview.com

Представників засобів масової інформації планують із 2 червня пустити до ложі преси Верховної Ради, де вони зазвичай працювали під час пленарних засідань парламенту.

Про це 18 травня сказав голова Верховної Ради Дмитро Разумков під час брифінгу, повідомляє Укрінформ.

“Якщо ми говоримо про доступ журналістів до балкона Верховної Ради (ложа преси на третьому поверсі. – Ред.), то я думаю, що через деякий час ми повернемося до цього питання. Однак треба буде врахувати й санітарні норми, і хто зможе потрапити на балкон. Щодо кулуарів, то думаю, що доступу журналістів до народних депутатів більш ніж достатньо, якщо подивитися на спілкування і на вулиці, і тут (у пресцентрі ВР. – Ред.), я думаю, що цього точно вистачає. Наскільки я пам’ятаю, орієнтовна дата виходу з карантину – це 22-ге число, і я думаю, що за тиждень, коли буде "пленарка", якщо все буде добре, ми будемо розглядати й таку можливість. Але знову ж ми маємо розуміти кількість людей, які можуть одночасно знаходитися на балконі”, – зазначив Разумков.

Згідно з календарним планом третьої сесії ВР, наступний пленарний тиждень має розпочатися 2 червня.

Як повідомляв ІМІ, 18 травня голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що Верховна Рада після 22 травня поступово пом'якшуватиме обмеження в роботі, зокрема для представників засобів масової інформації.

12 березня Разумков підписав розпорядження “Про додаткові заходи із попередження виникнення гострої респіраторної хвороби”. Згідно з ним, зокрема, журналістам дозволено перебувати на період карантину лише в пресцентрі парламенту.

Liked the article?
Help us be even more cool!