ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

YouTube заблокував українську версію документального фільму СтратКому ЗСУ про екоцид

Фото – скрін з відео СтратКому ЗСУ
Фото – скрін з відео СтратКому ЗСУ

YouTube заблокував українськомовну версію документального фільму СтратКому ЗСУ "Екоцид. У світу немає іншого вибору, як зупинити російську агресію".

Про це в коментарі ІМІ розповів головний спеціаліст Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ Тарас Дзюба.

"Ми виклали одночасно дві версії, але YouTube одну заблокував. Нам не зрозуміло, чому українську версію, адже вони ідентичні. Єдине, що різними мовами озвучені", – говорить Дзюба.

Він припускає, що відео заблокували через масові скарги ворожої сторони.

"Тому що їм такі речі дуже сильно не подобаються", – додав представник СтратКому ЗСУ.

Водночас Тарас Дзюба звертає увагу на те, що фільм заблокували майже одразу після розміщення. Після цього команда СтратКому ЗСУ звернулася до YouTube за поясненням причин блокування.

"Це дивно. Тому що попередні відео стосувалися політики ворога щодо наших дітей. Було два фільми. Перший називався "Викрадення. Діти", а другий – "Поранені діти, скалічені долі". І там набагато жорсткіші приклади були показані. Це якщо говорити про жорсткість, про те, як це може вплинути на моральний стан, психіку. Там було набагато жорсткіше, і ті фільми не заблоковано. А ось "Екоцид" був заблокований протягом години, і це цікаво", – говорить Тарас Дзюба.

Він припускає, що це може бути пов'язане з нещодавнім проведенням у Києві Міжнародного форуму "Об'єднані за справедливість. Об'єднані задля довкілля", на якому представники української влади, активісти обговорювали з іноземними партнерами проблеми екоциду.

Liked the article?
Help us be even more cool!