ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

YouTube заблокував канал російських пранкерів Вована і Лексуса

06.03.2023, 13:00

Адміністрація сервісу YouTube заблокувала доступ до каналу "Шоу ВіЛ" російських пранкерів-пропагандистів Вована і Лексуса.

Про це вони повідомили у своєму каналі Telegram.

Опублікований каналом контент також вилучено. В офіційному повідомленні адміністрація відеохостингу пояснює: акаунт заблоковано за порушення правил спільноти YouTube, а також вилучено контент, який порушує правила сервісу, – відео про спробу розіграти ексміністра закордонних справ Великої Британії Вільяма Гейґа.

Російські пранкери Володимир Кузнєцов та Олексій Столяров, які працюють під псевдонімами Вован і Лексус, також пов’язали це рішення зі згаданим відео.

"Ми тримали його (канал. – Ред.) для нашої західної аудиторії. Цього разу постаралася Великобританія та лорд Гейґ. Мабуть, що голосніше звучать одкровення посадовців, то швидше вони намагаються їх прикрити. А британська преса, як за вказівкою, не помічає факту цієї розмови. "Свобода слова" в дії", – написали пропагандисти.

Відео з пранком щодо члена Палати лордів та колишнього очільника МЗС Великої Британії Вільяма Гейґа з’явилося на YouTube-каналі "Шоу ВіЛ". У ньому один з пропагандистів у розмові назвався колишнім президентом України Петром Порошенком. Тим часом Гейґ нібито заявив, що політикою Лондона керують з Вашингтона, і звинуватив у некомпетентності Бориса Джонсона.

Як повідомляв ІМІ, YouTube заблокував канал російського пропагандиста та українофоба Артемія Лебедєва.

Liked the article?
Help us be even more cool!