ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

YouTube заблокував канал російського пропагандиста Тиграна Кеосаяна

12.07.2022, 16:18
Фото – kuban24.tv
Фото – kuban24.tv

Відеохостинг YouTube заблокував обліковий запис каналу російського пропагандиста Тиграна Кеосаяна “Кеосаян Daily”. 

Про це у твіттері повідомила його дружина, головна редакторка пропагандистського телеканалу RT Маргарита Сімоньян, пише Настоящее время.

“Канал Тиграна забанили на YouTube. Зрозуміло, без пояснення причин, як у них там у “спільноті” заведено. А він тільки радий”, – написала Симоньян, доклавши посилання на ролик Кеосаяна в Rutube, де він говорить про те, “чому закриття каналу – це добре”.

Видання нагадує, що 24 квітня на ютуб-каналі Кеосаяна з'явилося відео, де він негативно висловлюється на адресу Казахстану, влада якого відмовилася від проведення цього року параду 9 травня. На відео він попереджає, що з Казахстаном може статися те саме, що з Україною, і заявляє, що “відповідальним особам” росії, на його думку, слід “переглянути рівень відносин”.

МЗС Казахстану заявило про заборону на в'їзд до країни для Кеосаяна.

Тигран Кеосаян був внесений до списків санкцій ЄС, Великобританії та Канади. Його та інших осіб, що підпали під санкції, канадська влада назвала “спонсорованими державою агентами дезінформації та пропаганди”.

Як повідомляв ІМІ, Національне агентство з питань запобігання корупції назвало п'ятірку російських пропагандистів, щодо яких ще не застосували санкцій у частині іноземних юрисдикцій. Зокрема, це Маргарита Симоньян, Тигран Кеосаян, Ольга Скабєєва, Володимир Соловйов та Артем Шейнін.

Тигран Кеосаян не потрапив під санкції США, Канади, Японії та Нової Зеландії.

Liked the article?
Help us be even more cool!