ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

YouTube заблокував канал Pornhub

19.12.2022, 17:00
Фото – computerhoy.com
Фото – computerhoy.com

Відеохостинг YouTube заблокував канал Pornhub через численні порушення правил платформи щодо посилань на зовнішні ресурси. Зокрема, користувачі не можуть поширювати посилання на контент, заборонений на платформі, наприклад порнографію, повідомляє The Verge та Variety.

“Ми розглянули канал Pornhub Official та заблокували його за неодноразові порушення наших Правил спільноти. Ці правила стосуються всіх однаково, і канали, які неодноразово або наполегливо публікують заборонений контент, підлягають видаленню”, – заявив речник YouTube Джек Мелон у коментарі The Verge.

Канал Pornhub, який до видалення мав майже 900 тисяч підписників, публікував безпечний контент, рекламуючи свій вебсайт та акторів. Компанія також ставила вікові обмеження на відео на своєму каналі, згідно з якими глядачам мало бути понад 18 років, і “рішуче заперечує” звинувачення в публікуванні чи поширенні дорослого контенту.

“Pornhub вживає найретельніших заходів для збереження довіри й безпеки в інтернеті та особливо піклується про дотримання Правил спільноти YouTube. На жаль, це черговий вияв дискримінації працівників індустрії дорослого контенту, що стало модним як у соцмережах, так і в інших сферах життя. Зокрема, це відбувається через небажання деяких груп розрізняти дорослий контент, створений за згодою учасників, та експлуатацію”, – зазначив речник Pornhub, який побажав залишитися анонімним через загрозу доксингу.

Нагадаємо, у вересні Instagram видалив офіційний акаунт PornHub через зростання тиску з боку активістів. Instagram послався на порушення правил щодо оголеності, дорослого контенту та секс-послуг, а також заклику PornHub переходити із сайту на інший ресурс для перегляду дорослого контенту. Pornhub відреагував на блокування відкритим листом, де розкритикував Instagram за видалення “повністю безпечного” акаунту, тоді як інші кріейтори публікують контент, що містить “оголеність та відверту сексуальність”, без жодних наслідків.

Напруга навколо Pornhub та її материнської компанії MindGeek (зі штабом у Люксембурзі) зростає. Дехто звинувачує сайт у незадовільній модерації контенту, стверджуючи, що власники дозволяють публікацію відео, які містять насильство над дітьми й статеві акти без згоди. Через ці звинувачення гендиректор Pornhub Ферас Антун та заступник директора Девід Тассілло були змушені звільнитися.

Liked the article?
Help us be even more cool!