ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Instagram через тиск активістів видалив сторінку PornHub

05.09.2022, 16:00
Фото – pcmag.com
Фото – pcmag.com

Соцмережа Instagram видалила офіційний акаунт PornHub через зростання тиску з боку активістів. Про це повідомляє Ліга з посиланням на The Verge

На момент видалення акаунт мав понад 13 млн підписників та 6200 публікацій. Зазначається, що в акаунті PornHub не публікували порнографічного контенту. Причина, з якої Meta видалила акаунт, невідома, хоча скриншоти, опубліковані учасницею кампанії проти PornHub Лейлою Мікельвейт, свідчать про те, що його видалено через порушення правил спільноти Instagram.

Мікельвейт є засновницею TraffickingHub – групи активістів, метою якої є "закриття Pornhub і притягнення його керівників до відповідальності за сприяння, розповсюдження та отримання прибутку від зґвалтувань, жорстокого поводження з дітьми, торгівлі людьми та сексуального насильства".

Критики дій Мікельвейт повʼязують її з євангельськими християнськими групами, що виступають за повне скасування будь-якої сексроботи та комерційної порнографії. У Twitter вона заявила, що Instagram і Meta ухвалили "правильне рішення, розірвавши зв’язки з Pornhub", і що настав час іншим великим технологічним компаніям, таким як Google, Amazon і Microsoft, "наслідувати їхній приклад".

Як повідомляв ІМІ, згідно з дослідженням Університету медичних наук Доу, опубліковане в березні 2021 року на сайті Національної медичної бібліотеки США, під час карантину, запровадженого через пандемію коронавірусу COVID-19 у всьому світі, значно збільшилося використання інтернету та перегляд онлайн-порнографії.

Liked the article?
Help us be even more cool!