ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

YouTube заблокував канал Дубiнського

28.01.2021, 12:52

YouTube заблокував канал народного депутата від "Слуги народу" Олександра Дубінського DubinskyPro, повідомляє НВ.

Акаунт заблоковано за порушення правил спільноти YouTube.

Фото – скріншот з Youtube

Як повідомляє Ліга, вони зверталися до компанії Google із запитанням щодо того, чи блокуватиметься канал Дубінського, але прямо їм не відповіли на запитання. Проте, пише видання, дали зрозуміти, що це буде зроблено: “YouTube дотримується всіх застосованих санкцій і законів про відповідність правилам і нормам торгівлі, зокрема щодо контенту, створеного і завантаженого особами, які перебувають під дією санкцій. Якщо ми виявляємо, що обліковий запис порушує наші загальні положення або правила спільноти, ми його блокуємо”.

Олександр Дубінський у фейсбуці відреагував на блокування Youtube-каналу: “Ще 10 днів тому я заявляв на пресконференції, що після рішення Міністерства фінансів США про санкції, яке було ухвалено в результаті абсолютно сфальсифікованого українськими аферистами доносу на мене, буде здійснюватися блокування моїх сторінок соціальними мережами. Сьогодні це було зроблено зі сторінкою в ютубі”, – написав він.

Ймовірною причиною блокування нардеп вважає звернення до президента Володимира Зеленського, опубліковане два дні тому, повідомляє Укрінформ.

Нагадаємо, 11 січня Міністерство фінансів США занесло до списку санкцій нардепа від "Слуги народу" Олександра Дубінського, екснардепа Олександра Онищенка і п'ятьох соратників народного депутата Андрія Деркача.

У Мінфіні США пояснили, що вони були частиною російської мережі зовнішнього впливу, пов'язаної з Андрієм Деркачем. Останнього Вашингтон вважає російським агентом. Санкції проти Деркача були запроваджені ще у 2020 році.

У розпал президентських перегонів у США Андрій Деркач оприлюднив записи, на яких, як він стверджує, нібито зафіксовано переговори п'ятого президента Петра Порошенка з колишнім віцепрезидентом США Джо Байденом, а також із президентом РФ Володимиром Путіним.

Дубинський і Деркач на спільній пресконференції заявили про необхідність розслідування нібито корупції Джо Байдена. Вони ініціювали створення тимчасової слідчої комісії у Верховній Раді в справі "плівок Деркача".

Liked the article?
Help us be even more cool!