ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

YouTube розповів, чому сприяло вимкнення лічильника дизлайків

26.01.2022, 11:34
Фото – youtube
Фото – youtube

Вимкнення лічильника дизлайків під відео на YouTube має позитивний ефект, оскільки значно зменшило кількість “хейтерських атак”, від яких часто потерпали творці початківці.

Про таке у звіті розповіла гендиректорка YouTube Сьюзан Войчицькі, повідомляє Громадське.

Вона зазначила, що компанія знає про те, що частина користувачів незадоволена відімкненням лічильника дизлайків під відео, адже декому він допомагав вибирати контент для перегляду.

“Проте людям не подобаються відео з багатьох причин, зокрема з тих, які не мають до відео жодного стосунку. А це означає, що дизлайки не завжди є точним способом вибору відео для перегляду”, – йдеться в заяві.

Войчицькі додала, що також часто люди активно працювали над збільшенням кількості дизайнів, організовуючи “хейт-атаки”.

“Ці атаки часто були націлені на дрібніших творців та тих, хто тільки починає. Ми хочемо, щоб кожен творець відчував, що може виразити себе без утисків. Тому ми експериментували з видаленням лічильника дизлайків для мільйонів відео протягом багатьох місяців. Як би ми не дивилися на це, ми не побачили суттєвої різниці в кількості глядачів, незалежно від того, чи був підрахунок дизлайків, чи ні”, – сказала гендиректорка.

Як повідомляв ІМІ, у листопаді 2021 року YouTube почав приховувати кількість дизлайків під роликами. У YouTube зазначали, що отримували скарги від низки маловідомих авторів про те, що їм несправедливо ставлять велику кількість дизлайків. Зрештою компанія вирішила прибрати лічильник, щоб взаємодія YouTube містила більше поваги між користувачами.

Liked the article?
Help us be even more cool!