ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Європейська правда" заявила, що не є стороною угоди про продаж УП

26.05.2021, 17:00
Фото – eurointegration.com.ua
Фото – eurointegration.com.ua

Редакція інтернет-видання "Європейська правда" вітає "Українську правду" з підписанням угоди про продаж видання інвестиційній компанії Dragon Capital та заявляє, що не є стороною угоди про продаж.

Про це йдеться в заяві видання.

"Європейська правда" зазначає, що була повідомлена про продаж та із задоволенням сприйняла інформацію про підписання між УП та новим власником Томашем Фіалою редакційної угоди про невтручання менеджменту в редакційну діяльність.

"Європейська правда" є виданням-партнером "Української правди", але ми не пов’язані з УП ані фінансово, ані через механізми власності чи менеджменту і не є стороною угоди про продаж. Однак ми зацікавлені в продовженні співпраці задля того, щоб якомога ширше коло українських читачів отримували збалансовану інформацію та аналітику про події в Європі та євроатлантичному просторі, а також про зближення України з ЄС та НАТО", – йдеться в заяві.

Редакція зазначає, що новий власник зацікавлений зберегти співпрацю між УП та "Європравдою", і буде рада обговорити цю співпрацю з новим власником після закриття угоди.

"Європейська правда" гарантує, що надалі повідомлятиме читачам "неупереджену, збалансовану картину дня та аналітику та й надалі підтримуватимемо проєвропейський курс нашої держави".

Як повідомляв ІМІ, 26 травня “Українська правда” повідомила, що група компаній Dragon Capital, яку очолює Томаш Фіала, купила 100% корпоративних прав на видання та всі його активи.

26 травня головна редакторка “Української правди” Севгіль Мусаєва та генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала підписали редакційну угоду.

Liked the article?
Help us be even more cool!