ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Європейська правда" хоче запустити співфінансування видання з боку читачів

19.01.2021, 13:11
Фото – eurointegration.com.ua
Фото – eurointegration.com.ua

Редакція інтернет-видання “Європейська правда” хоче запустити співфінансування видання з боку читачів, але спочатку хоче почути їхню думку. Про це повідомляється на сайті видання.

“Ми давно йшли до цього кроку і хочемо запустити crowd-funding, тобто співфінансування “ЄвроПравди” читачами. Але перед цим просимо поради у вас – тих, хто нас читає. Бо вважаємо, що цей крок має також допомогти “Європейській правді” оновитися. Можливо, розширитися. Надати вам, нашій аудиторії, новий контент, якого потребуєте саме ви. Збільшити мультимедійну складову”, – йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що збереження повної редакційної незалежності є головною умовою продовження роботи видання. Її запорукою досі було донорське фінансування “Європейської правди”.

Редакція навела низку запитань для читачів:

1. Чи є відчуття, що вам бракує мультимедійної складової ЄП? Якщо так – то що саме ви б хотіли бачити?

2. Чи потрібні подкасти на “Європейській правді”? Якщо так, то ви хочете їх слухати чи дивитися? Робити їх регулярними (наприклад, твердо щосереди) чи залежно від подій (сталося щось важливе – готуємо подкаст, а ні – то ні)?

3. Чого вам бракує в нашій активності в соцмережах? Чи потрібна особисто вам наша присутність у телеграмі або інших мережах? Яких саме?

4. Чи потрібен короткий дайджест подій для розсилання, приміром щовечора?

5. Якого зворотного зв’язку з редакцією вам бракує?

6. Що ще нам варто змінити, крім зазначеного вище?

Відповіді на запитання можна залишати в коментарях до публікації або надсилати в редакцію ЄП за адресою [email protected].

“Зі свого боку ми гарантуємо, що кілька речей точно не зміняться. Це – наша незалежність, прихильність до європейського шляху України, а також наша відданість роботі”, – йдеться в повідомленні.

Liked the article?
Help us be even more cool!