ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Євроінтеграційні реформи України передбачають зміни до медійного законодавства - МКІП

24.06.2022, 13:39
Фото - ukrinform.ua
Фото - ukrinform.ua

Реформи, які впроваджуватиме Україна на шляху до вступу в Європейський Союз, передбачають зміни до медійного законодавства для приведення його у відповідність до стандартів ЄС.

Про це повідомив заступник міністра культури та інформаційної політики України Тарас Шевченко у Києві на брифінгу, повідомляє Укрінформ.

“Впевнений, що реформи, які будуть здійснювати у зв'язку з євроінтеграцією, докорінно змінять Україну, допоможуть, в тому числі, змінити медійне законодавство України, наблизивши його до стандартів Європейського Союзу”, - зауважив він.

Шевченко додав, що йдеться про імплементацію положень директиви Європейського парламенту та Ради Європи про аудіовізуальні медіапослуги. 

“Тобто це те, що у нас називається законом про телебачення і радіомовлення... Давно маємо в планах імплементувати, а точніше - наблизити українське законодавство до правил Європейського Союзу. Тепер я впевнений, це буде зроблено”, - сказав заступник міністра.

Нагадаємо, 23 червня глави держав та урядів ЄС ухвалили рішення про надання Україні статусу країни-кандидата на входження до ЄС.

Liked the article?
Help us be even more cool!