ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Єрмак від імені Президента запевняє, що в Україні не буде законів, які обмежуватимуть свободу слова

12.02.2020, 12:20
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

Новий керівник Офісу Президента Андрій Єрмак запевнив, що в Україні не буде ухвалено законів, які б обмежили свободу слова. Про це Єрмак заявив 12 лютого на брифінгу, повідомляє Укрінформ.

“Я можу вам гарантувати і сказати від імені Президента України, що він є гарантом свободи слова і вільних медіа. Тому ніяких законів, які якимось чином сьогодні обмежили б права свободи слова, в нашій країні не буде прийнято”, – сказав Єрмак.

Що ж до законопроєктів про медіа і дезінформацію, то Єрмак зауважив, що "не бачив проєктів цих законів, я обов'язково їх перегляну, і тоді в мене буде особиста думка щодо цих законів".

Він наголосив, що наразі над законодавчими питаннями свободи слова працює Верховна Рада, а Офіс Президента слідкуватиме за нею.

Єрмак висловив розуміння занепокоєння ЗМІ щодо цього питання і запевнив офіційно, “що Президент завжди буде гарантом свободи слова в цій країні. Він сам пройшов шлях і багато працював на телевізійних каналах, тому для нього це особиста справа. І відповідно, це також особиста справа і для Офісу Президента”, – підкреслив Єрмак.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський 11 лютого звільнив Андрія Богдана з посади керівника Офісу Президента і призначив Андрія Єрмака.

Liked the article?
Help us be even more cool!