ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Яценко подає в суд на Шевченка та сайт “Про головне” за інформацію про його причетність до ДТП

03.09.2012, 21:08

Народний депутат від Партії регіонів Антон Яценко має намір звернутися до суду із позовом про захист честі та гідності через звинувачення окремих ЗМІ у його причетності до ДТП під Уманню, в якій загинула людина. Про це він заявив 3 вересня на прес-конференції в УНІАН.

«Я позиватимусь до фізичної особи - журналіста Артема Шевченка, і черкаського сайту "Про головне" з вимогою спростувати цю неправдиву інформацію... Журналіст, чи не розуміючи, чи використовуючи брудні технології, чи на замовлення зробив отаку гидоту, і мої честь і гідність повністю вимарані, тому я найближчим часом звернусь до суду, і я сподіваюся, що я цей суд виграю", - сказав Яценко.

Він вимагатиме від відповідачів моральної компенсації, яка може сягнути декількох тисяч гривень, але ці кошти не забере собі, а попросить перерахувати їх до якоїсь соціальної установи. У той же час Яценко зауважив, що не позиватиметься до журналіста А.Шевченка, якщо той принесе йому публічні вибачення за недостовірну інформацію.

Також Яценко поінформував, що отримав на своє звернення відповіді від керівництва міліції та прокуратури Черкащини, в яких зазначається, що він «як водій, пасажир чи свідок» не причетний до цього ДТП з тяжкими наслідками.

Нагадаємо, начальник Управління МВС Уманського району Черкаської області заборонив розповсюджувати подробиці ДТП за участі начебто автомобіля народного депутата від Партії регіонів Антона Яценка.


 
Liked the article?
Help us be even more cool!