ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міліція засекретила інформацію про ДТП нардепа Яценка під Уманню - ТСН

02.09.2012, 23:16


Начальник Управління МВС Уманського району Черкаської області заборонив розповсюджувати подробиці ДТП за участі начебто автомобіля народного депутата від Партії регіонів Антона Яценка, повідомляє ТСН.

Як повідомили в УДАІ Черкаської області, він наклав заборону через велику кількість неправдивої інформації, яка з'явилась в окремих ЗМІ.

"Начальник райвідділу міліції Уманського району заборонив надавати будь-які коментарі за фактом даного ДТП через те, що зранку в інтернеті почали розповсюджуватися статті, що нібито депутат скоїв ДТП, в якій загинули люди. Це неправдива інформація", - зазначили в УДАІ.
 

Співрозмовник також наголосив, що у ДТП загинув водій автомобіля Daewoo Nexia, який був винуватцем пригоди. "Водій автомобіля Mercedes рухався по головній дорозі – автодорозі "Київ-Одеса", а він (водій автомобіля Daewoo Nexia – ред.), виїжджаючи з автозаправки, не переконався у безпечності маневру і здійснив розворот у невстановленому місці", - зазначили в УДАІ.
 

На питання, чи належав даний автомобіль Антону Яценку, співрозмовник зазначив, що автомобіль належить дружині парламентарія. Водночас за кермом автомобіля був не парламентарій, а інша людина. Також в УДАІ наголосили, що водій автомобіля Mercedes не постраждав, госпіталізовані три пасажири автомобіля Daewoo Nexia. Швидкість, яку набрав автомобіль Mercedes під час ДТП, не встановлено.



 
Liked the article?
Help us be even more cool!