ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

WhatsApp зазнає перебоїв у роботі, Meta шукає розв’язання проблеми

25.10.2022, 12:34
Фото – yuz.uz
Фото – yuz.uz

Сотні тисяч користувачів заявили, що WhatsApp не працює у всьому світі вже понад годину: це один з наймасштабніших і найдовших перебоїв в історії застосунку, пише TechCrunch.

Скарги користувачів свідчать, що перебої почалися близько 12:20 дня за тихоокеанським часом. WhatsApp визнав наявність проблеми й зазначив, що працює над налагодженням роботи. Компанія не повідомляла, що саме стало причиною перебоїв.

Користувачі заявляють, що не можуть надсилати чи отримувати повідомлення, створити обліковий запис, оновити інформацію у своєму профілі чи налаштування приватності. DownDetector – вебсервіс, що відстежує роботу інших сервісів, – повідомив, що отримав від користувачів понад 80 тисяч скарг про перебої протягом години.

WaBetaInfo – ще один популярний сервіс, який відстежує роботу WhatsApp, – повідомляє, що проблема "стосується сервера", тож лише Meta може розв’язати її дистанційно.

У коментарі TechCrunch речник Meta заявив: "Ми знаємо, що в декого зараз виникають проблеми з надсиланням повідомлень, і намагаємося налагодити роботу WhatsApp для всіх користувачів якомога швидше".

WhatsApp належить корпорації Meta і призначений для обміну текстовими повідомленнями та голосовими дзвінками; ним користуються понад 2 мільярди людей і мільйони підприємств у всьому світі.

WhatsApp став частиною критично важливої інфраструктури багатьох ринків; його використовують державні посадовці, провайдери зв’язку та, звісно ж, мільярди людей. У 2020 році за допомогою цього сервісу надсилали понад 100 мільярдів повідомлень на день – безпрецедентний показник в індустрії.

Як повідомляв ІМІ, міносвіти РФ заборонило вчителям використовувати WhatsApp та інші іноземні месенджери в освітньому процесі чи на робочих місцях. 

Liked the article?
Help us be even more cool!