ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Вийшла англомовна книга журналіста Павла Солодовника про війну на Чернігівщині

10.01.2024, 11:00
Павло Пущенко
Фото – Павла Солодовника
Фото – Павла Солодовника

Вийшла друком англомовна версія книги чернігівського журналіста Павла Солодовника “Боротьба нескорених: хроніка війни і злочини російських окупантів на Чернігівщині”. Про це він повідомив представнику ІМІ в Чернігівській області.

За словами журналіста, ця книга – фактично енциклопедія повномасштабної війни на Чернігівщині з унікальними документами, фото, аналізом подій, основними доленосними битвами та зафіксованими злочинами окупантів.

“Книга буде розповсюджена в іноземних дипломатичних відомствах та культурних центрах. Це дуже важливо і життєво необхідно для України. Чим більше правди в усьому світі будуть знати про російські звірства – тим більше шансів у нас буде подолати ворога. Світ має усвідомити, що апетит агресора – це не лише Україна”, – сказав Павло Солодовник.

Нагадаємо, що редакція онлайн-видання “Челайн”, яке очолює Павло Солодовник, раніше випустила книгу “Нескорена Чернігівщина: реальні історії війни”. Вона також є і в англомовній версії.

Крім того, у 2023 році чернігівські  журналісти підготували низку інших видань про війну. У жовтні презентували другу книгу “Чернігів у вогні”, яка є продовженням збірки “Чернігів у вогні. Зметем орду, відправимо до пекла!”. Це спільний проєкт авторського колективу обласної газети “Чернігівщина”, військовослужбовців Оперативного командування “Північ” та Міжнародної літературно-мистецької Академії України. Авторами книги стали журналісти тижневика Сергій Дзюба, Марія Пучинець, Віталій Назаренко, Григорій Войток.

Liked the article?
Help us be even more cool!