ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Видавець, військовий Андрій Баштовий оголосив збір на дрони для своєї бригади

Видавець і співзасновник "The Village Україна" Андрій Баштовий збирає гроші на дрони для своєї бригади.

Про це він повідомив на своїй Instagram-сторінці.

"Мої хлопці з 25 повітряно-десантної стоять на Лиманському напрямку і роблять бобо ворогам. Там непросто, тому потрібна ваша допомога. Давайте зберемо їм на дрони. В обороні очі в небі рятують життя", – написав Баштовий.

Він повідомив, що мета – зібрати 300 тисяч гривень. На цю суму планують купити два комплекти "Мавік 3 Комбо", активні антени для роботи, запасні комлекти гвинтів, запасні акуми (якщо залишаться гроші або зберуть більше).

Посилання для переказу грошей на банку.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Andrii Bashtovyi (@nomoreanry)

Як повідомляв ІМІ, у червні 2022 року видавець і співзасновник "The Village Україна" Андрій Баштовий  долучився до Збройних сил України. У січні 2023 року Президент Володимир Зеленський нагородив Баштового орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. 

Після повномасштабного вторгнення РФ редакція перебудувала процеси, зробивши ставку на оперативний Telegram-канал "Нормальні новини", але водночас продовжила висвітлювати війну у форматах: історії з власним досвідом, експлейнери та великі мультимедійні проєкти. 

"The Village Україна" – онлайн-видання, яке заснували 2017 року Микола Балабан, Андрій Баштовий і Марк Лівін. Видає міське медіа українська студія нативної реклами ZDATNI.

Liked the article?
Help us be even more cool!