ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головред The Village Україна Андрій Баштовий приєднується до ЗСУ

22.06.2022, 12:23
Фото - Ганна Грабарська
Фото - Ганна Грабарська

Видавець і співзасновник The Village Україна Андрій Баштовий тимчасово залишає посаду головного редактора видання через мобілізацію в Збройні сили України. 

Про це повідомляється на сайті видання.

“З 24 лютого я нон-стоп знімав обстрілювану Північну Салтівку, Сіверськодонецьк і Лисичанськ, жахи Бучі, деокуповані села під Черніговом, розбиті російські позиції в Тростянці та вирви від авіабомб в Охтирці. Мені дуже важливо було побачити все на власні очі. Шкодую, що до Херсонщини та Миколаївщини так і не доїхав. І що камеру на полігон із собою не беру, теж шкодую. А все інше видається правильним. Сподіваюся, форма мені личитиме”, - зазначив Баштовий.

Виконувати обов’язки головного редактора буде Ярослав Друзюк, який працює в команді з 2017 року та донедавна був заступником головного редактора.

Після повномасштабного вторгнення рф редакція перебудувала процеси, зробивши ставку на оперативний Telegram-канал “Нормальні новини”, але водночас продовжила висвітлювати війну у форматах: історії з власним досвідом, експлейнери та великі мультимедійні проєкти. 

The Village Україна – онлайн-видання, яке заснували у 2017 році Микола Балабан, Андрій Баштовий і Марк Лівін. Видає міське медіа українська студія нативної реклами ZDATNI.

Liked the article?
Help us be even more cool!