ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Вибухи в невизнаному Придністров'ї пошкодили антени, що ретранслюють радіо рф

26.04.2022, 11:35
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

У селищі Маяк невизнаної “Придністровської Молдавської Республіки” (ПМР) унаслідок двох вибухів пошкоджено дві антени, що ретранслюють радіо росії.

Про це заявило “МВС” невизнаної ПМР, повідомляє Укрінформ із посиланням на NewsMaker.

“Вранці 26 квітня в селищі Маяк Григоріопольського району пролунали два вибухи: перший о 6:40, другий о 7:05... За даними на 9-ту ранку відомо, що з ладу виведено дві найпотужніші антени: одна мегаватна, друга напівмегаватна. Обидві ретранслювали радіо рф. Ніхто зі співробітників ПРТЦ (Придністровський радіотелецентр) і місцевих жителів не постраждав”, – повідомили в придністровському “МВС”.

На місці працюють правоохоронці й аварійні служби Придністров'я. Григоріопольські міліціонери оточили територію радіотелецентру “Маяк”, сапери розпочали обстеження всіх об'єктів ПРТЦ.

ПРТЦ збудували наприкінці 60-х років. Він є одним із 14 радіопередавальних центрів колишнього СРСР. Сигнал з ПРТЦ може ретранслюватися до США, на Близький Схід і Латинську Америку.

Раніше в придністровському регіоні біля селища Маяк повідомили про вибухи на радіотелецентрі.

Напередодні в будівлі міністерства державної безпеки самопроголошеного Придністров'я в Тирасполі сталася серія вибухів, жертв немає.

Головне управління розвідки Міноборони України заявило, що вибухи в столиці невизнаної “Придністровської Молдавської Республіки” (ПМР) – це спланована провокація російських спецслужб.

Liked the article?
Help us be even more cool!