ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ВВС позначила на відео Крим, не вказавши, що це Україна

Британська телерадіомовна корпорація BBC позначила у своєму відео Крим як окрему країну, не вказавши, що це територія України.

Показуючи в інстаграмі наслідки шторму в РФ та Україні, редакція ВВС підписувала відповідні кадри, зазначаючи країну та місто: Сочі, Росія; Одеса, Україна; Севастополь, Крим; Євпаторія, Крим.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений BBC News (@bbcnews)

Нагадаємо, 23 листопада в матеріалі про загиблого російського пропагандиста Бориса Максудова, який незаконно потрапив до України, українська служба ВВС назвала його “російським воєнкором”.

У коментарі ІМІ речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко у відповідь на запитання про те, чи є порушенням українського законодавства візит російського пропагандиста Бориса Максудова, який загинув 22 листопада, на окуповану територію України, зазначив, що Державна прикордонна служба України фіксує багато порушень, коли громадяни Російської Федерації, зокрема політики та представники медіа, потрапляють на тимчасово окуповані території України незаконно. Вони їдуть туди через закриті урядом України пункти пропуску з території Росії. 

“Відповідно, вони порушують українське законодавство і незаконно перебувають на території України”, – наголосив він.

Водночас Андрій Демченко нагадав, що через російську агресію 2014 року та з початком повномасштабного вторгнення у 2022 році уряд України зачинив пункти пропуску на державному кордоні в межах окупованих АР Крим, територій Донецької та Луганської областей, а також згодом на інших ділянках кордону з Росією та Білоруссю.

Liked the article?
Help us be even more cool!