ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Воєнкори привітали Залужного з днем народження (відео)

08.07.2022, 14:52
Фото – 0352.ua
Фото – 0352.ua

Воєнкори низки телеканалів та онлайн-медіа привітали Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного з днем народження.

Відповідне відеопривітання опублікував на своїй фейсбук-сторінці воєнкор 1+1 Олександр Моторний.

“Дуже добре, коли в потрібну мить, людина опиняється в найпотрібнішому місці. Це той самий випадок. Україні, ризикну сказати, пощастило. Хай невичерпними будуть: мудрість, сила та натхнення зі здоров'ям – і вона настане: Велика Українська Перемога! З Днем народження!” – написав Моторний.

У своєму відеозверненні журналісти зазначили, що мають за честь разом із Залужним боротися за майбутнє України. Побажали йому перемоги та зазначили, що пишаються.

“Велика війна народжує великих героїв. Вона показує, хто щиро бореться за свою країну. І хто на ділі, а не на словах готовий віддати за неї життя. Ми журналісти, які працюємо на війні, та пресофіцери. Ми не вперше записуємо ролик-звернення, але вперше робимо це для того, щоб привітати. Щоб сказати, що ми пишаємося, і щоб підкреслити, що на війні дуже цінно залишатися людиною. Валерію Федоровичу, ми знаємо, чому ви маєте позивний Волонтер, знаємо, де ви були від початку повномасштабного вторгнення, де є зараз і чим жертвували з 2014 року. Маємо за честь разом боротися за майбутнє України. І вітаємо вас із днем народження! Зичимо здоров'я, сил і далі лупати сю скалу. Всебічної вам підтримки, більше можливості обіймати найдорожчих і, звісно, перемоги. Дякуємо!” – звернулися воєнкори.

Відеозвернення записали: журналісти телеканалів 1+1 (Андрій Цаплієнко, Наталя Нагорна, Юлія Кірієнко, Олександр Моторний), 5-го (Євгенія Китаєва, Ганка Кудрявцева), “Інтера” (Руслан Сміщук, Ірина Баглай), ICTV (Тетяна Наконечна), Радіо Свобода (Мар'ян Кушнір, Ігор Логінов), онлайн-журналу “Репортс” (Ольга Омельянчук), “Новинарні” (Анастасія Федченко), журналіст проєкту “Український свідок” Євген Назаренко, Олексій Кашпоровський (колишній воєнкор телеканалу “Україна”), Олексій Гудзенко (пресофіцер Міністерства оборони).

Валерій Залужний народився 8 липня 1973 року в Новоград-Волинському Житомирської області в родині військовослужбовців.

Liked the article?
Help us be even more cool!