ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Воєнкор телеканалу "Прямий" Сергій Окішев долучився до ЗСУ

Фото з особистого архіву Сергія Окішева
Фото з особистого архіву Сергія Окішева

Воєнний кореспондент телеканалу “Прямий” Сергій Окішев долучився до лав Збройних сил України. Цю інформацію він підтвердив ІМІ.

“Треба зрозуміти, що рано чи пізно захищатимуть Батьківщину всі. Різниця тільки в тому, хто буде поруч з тобою в найвідповідальніші моменти твого життя. Зараз я бачу біля себе дійсно вмотивованих людей, яким я можу довірити своє життя”, – розповів журналіст.

Нині він проходить курс підготовки в навчальній частині разом з побратимами з Рівненщини, Закарпаття, Волині, Слобожанщини, Одеси, Дніпропетровщини, Галичини.

“Ми спілкуємося суржиком, говіркою, українською і російською. І кожен один одного чудово розуміє”, – розповів Сергій Окішев.

За словами журналіста, у його підрозділі є ветерани, які воювали з 2014-го до 2022 року. “Їм доводиться інколи пояснювати елементарні речі. Навіть як зашнурувати правильно берці. Для нас, хлопців без досвіду, вони небожителі. Це – герої, які після серйозних поранень вдруге чи навіть втретє добровільно йдуть воювати”, – сказав Сергій.

Він додав, що не всі після навчальної частини підуть на штурм: хтось рятуватиме людей у стабілізаційних пунктах, хтось керуватиме арміями дронів, хтось розслідуватиме злочини росіян, хтось відбиратиме потенційних військовослужбовців через різноманітні психологічні тести, хтось возитиме боєкомплект, воду і їжу бійцям.

“Роботи в армії вистачає. Особисто я в армії вкотре переконався в тому, які в нас різні, яскраві та цікаві люди. І наскільки ми єдина нація, незважаючи на все наше різнобарв'я”, – наголосив Сергій.

Коли почалося повномасштабне вторгнення, Сергій Окішев працював на місцевому телеканалі “Донбас Online”. Згодом долучився до команди “Прямого”. Як воєнний кореспондент Сергій Окішев працює з 2018-го.

Нагадаємо, у лютому 2023 року журналіст "Слідство.Інфо" Василь Бідун повідомив, що долучився до лав ЗСУ. Того ж місяця мобілізувався і представник ІМІ в Сумській області Олексій Захарченко.

Liked the article?
Help us be even more cool!