ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Волинська журналістка заявила про перешкоджання з боку посадовця лісгоспу

02.10.2018, 16:11
Фото - скріншот з відео Оксани Ковальчук

Журналістка Громадської організації “Центр журналістських розслідувань” “Сила правди” Оксана Ковальчук заявила про перешкоджання її професійній діяльності з боку заступника начальника Волинського обласного управління лісового і мисливського господарства Олександра Рибчинського. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбуку та підтвердила ІМІ.

За її словами, інцидент стався 26 вересня на території заказника загальнодержавного значення “Воротнів” Волинської області.

Як розповіла журналістка, Рибчинський застосував до неї фізичну силу, побачивши, як вона знімає на камеру події в заказнику.

У свою чергу Оксана Ковальчук написала до поліції заяву про факт перешкоджання професійній діяльності та перевищення службових повноважень, вчинені Рибчинським. Копію заяви вона оприлюднила на своєму Фейсбуці.

“Побачивши, що я у публічному місці, яким є ботанічний заказник загальнодержавного значення “Воротнів”, під час резонансних подій, що описані в пресі, знімаю його на відео, спробував вибити камеру з рук. Він зробив це свідомо, адже намагався уникнути  публічної відповідальності за те, що відбулося у воротнівському лісі того вечора. Факт застосування фізичної сили зафіксовано на відео, яке додається до даної заяви”, - йдеться в заяві журналістки.

Згідно з інформацією Громадського. Волинь, у ніч 26 вересня в ботанічному заказнику загальнодержавного значення “Воротнів” сталася стрілянина, яку журналісти їхнього видання та Оксана Ковальчук висвітлювали.

Liked the article?
Help us be even more cool!