ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Волинська правда" заявила про тривалу DDoS-атаку на сайт

20.06.2018, 13:44
Фото - Фейсбук Волинської правди

Луцьке інтернет-видання “Волинська правда” заявило про DDoS-атаку на сайт, яка розпочалася 15 червня та триває досі. Про це ІМІ повідомив виконуючий обов’язки головного редактора видання Андрій Мошкун.

За його словами, через це сайт періодично стає недоступним.

“Наразі першочергову атаку визначити майже неможливо. Програмісти перебирають базу шкідливих IP-адрес, а вона величезна. По сервері постійно “луплять” запити з різних адрес і він не витримує”, - розповів Андрій Мошкун.

Він також зазначив, що не знає, з чим пов’язувати DDoS-атаку.

“Я не знаю, з чим достеменно це пов'язувати можна. Можливо з тим, що протягом останніх тижнів наша команда почала демонструвати хороший результат, ми зросли в рейтингах. Хоча чи причина в цьому - не знаю”, - розповів журналіст.

Заяву до поліції редакція видання ще не писала. "Заяву в поліцію поки не писали. В процесі. Хочемо уточненої інформації від програмістів, якщо вона буде, бо спрацювали дуже грамотно по нас”, - сказав Мошкун.

На сторінці видання у Фейсбук також повідомляється про хакерську атаку. “Шановні читачі “Волинської правди”, починаючи з п'ятниці, 15 червня, наш сайт потерпає від дос-атак і не може нормально функціонувати. Наразі повідомляємо, що він заблокований на невизначений термін”, - повідомила редакція 19 червня.

Liked the article?
Help us be even more cool!