ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Внаслідок обстрілу Запоріжжя пошкоджено філію Суспільного. Відкрито провадження

23.09.2022, 16:35
Фото – Суспільне Запоріжжя
Фото – Суспільне Запоріжжя

На території Запорізької філії Суспільного мовлення пошкоджено об’єкти внаслідок ракетного обстрілу російськими військовими Запоріжжя 22 вересня. Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Серйозних руйнувань немає. Пошкоджені вікна приміщень, об’єкти телетрансляційних мереж та автомобілі, які перебували на території телерадіокомпанії. Ніхто з працівників філії не постраждав.

Адміністрація Суспільного Запоріжжя разом із представниками Національної поліції зафіксувала обсяг руйнувань, відкрито кримінальне провадження. 

Мовлення Першого телеканалу, регіонального телеканалу Суспільне Запоріжжя та Українського радіо не переривалося. Телеканал "Суспільне Культура" не працював 22 вересня з 7:30 до 15:05, Радіо Культура та Радіо Промінь – з 8:30 до 9:05.

Як повідомляв ІМІ, 22 вересня російські загарбники обстріляли дев’ятьма ракетами інфраструктуру Запоріжжя. Одна з них впала неподалік телевежі в центрі міста. Постраждала не сама телевежа, а територія навколо неї. Зокрема, пошкоджень зазнав телецентр, де розташована редакція Суспільного Запоріжжя.

Liked the article?
Help us be even more cool!