ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Внаслідок обстрілу Києва загинула викладачка Києво-Могилянської академії

Фото – фейсбук Інституту гідробіології НАН України
Фото – фейсбук Інституту гідробіології НАН України

Внаслідок російської атаки Києва 2 січня загинула викладачка національного університету “Києво-Могилянська академія” – професорка кафедри екології Людмила Шевцова. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці університету.

Людмила Шевцова багато років була співробітницею Інституту гідробіології НАН України, де отримала наукові ступені кандидатки, а 1999 року – докторки біологічних наук за спеціальністю “Гідробіологія”. Серед її наукових здобутків – розроблення методів боротьби з дрейсеною в зрошувальних системах.

Із 2014 року Людмила Шевцова працювала на кафедрі екології факультету природничих наук НаУКМА. Для бакалаврів викладала основи загальної біології, для магістрів – біорізноманіття та екологію водних систем, для аспірантів – розроблення дисертаційного проєкту. Була гаранткою магістерської освітньо-наукової програми “Екологія та охорона навколишнього середовища”.

2 лютого їй мало виповнитися 85 років. 

Нагадаємо, у ніч на 2 січня Росія масовано обстріляла Україну ракетами та “шахедами”. Атаковано було об’єкти критичної інфраструктури, промислові, цивільні та військові об’єкти. Основний напрямок удару – Київ. Повітряні сили ЗСУ збили 35 дронів та 72 ракети.

Liked the article?
Help us be even more cool!